Mančestras klubu derbijā "City" ar 6:1 sagrauj "United"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vēsturiski smagu sagrāvi Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja valsts čempioni Mančestras "United", kas savā laukumā ar 1:6 (0:1) zaudēja otram pilsētas klubam "City".

Pēc pirmā puslaika rezultāts bija tikai 1:0 viesu labā, kura rindās izcēlās Mario Balotelli, bet otrā puslaika vidū deviņu minūšu laikā Balotelli un Serhio Agvero panāca jau 3:0 "City" labā.

Deviņas minūtes pirms cīņas beigām vienu vārtus mājiniekiem atspēlēja Darens Flečers, taču cīņas 90.minūtē un vēlāk pieliktajā kompensācijas laikā viesi trīs reizes raidīja bumbu "United" vārtu tīklā, parūpējoties par pārsteidzošu sagrāvi. Divus vārtus "City" labā guva Edins Džeko, bet vienreiz izcēlās Davids Silva.

Jāizceļ, ka kopš 47.minūtes mājinieki spēlēja mazākumā, jo noraidījumu izpelnījās Džonijs Evanss.

"City" savu niknāko pretinieku laukumā svinēja pārliecinošāko uzvaru pēdējo 85 gadu laikā, bet "United" savā laukumā premjerlīgas spēlē sešus vārtus nebija ielaidusi kopš 1930.gada.

Savā laukumā premjerlīgas ietvaros "United" nebija zaudējuši kopš pagājušā gada aprīļa.

Čempionāta kopvērtējumā "City" ar 25 punktiem deviņās spēlēs nostabilizējās pirmajā vietā, "United" komandu apsteidzot jau par pieciem punktiem. Svētdien "United" var apdzīt Londonas "Chelsea" futbolisti, kas astoņās spēlēs iekrājuši 19 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu