20. Latvijas Vienības braucienu piesaka ar Ieskaņas braucienu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties 20. Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienam, šo trešdien Rīgā notiks ''Ieskaņas brauciens''. Desmitiem velobraucēju no riteņbraukšanas simtgades piemiņas akmens Viesturdārzā pa Rīgas ielām dosies līdz Esplanādei.

Ieskaņas brauciena laikā Rīgas ielās varēs redzēt visdažādākos velobraucējus: antīko velosipēdu un ērmriteņu īpašniekus, velokurjerus, pastniekus, profesionālus velosportistus un citus. Kopā pulcēsies gan tie, kuriem riteņbraukšana ir vaļasprieks, gan, kuriem tas ir neatņemams pārvietošanās līdzeklis ikdienā.

Līdz ar riteņbraukšanas entuziastiem uz velosipēdiem kāps arī sacensību organizators Igo Japiņš, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis un ģenerālsekretārs Einars Fogelis, Siguldas domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents Ģirts Rorbaks, ''Alpha Baltic'' direktors Lauris Špillers un daudzi citi.

Brauciena dalībnieku pulcēšanās Viesturdārzā sāksies plkst. 15.15.

Velobraucēji no Viesturdārza uz Esplanādi dosies pa maršrutu: Ausekļa iela - Elizabetes iela - Brīvības bulvāris – Kalpaka bulvāris (līdz Reimersa ielai).

Ieskaņas braucienā aicināts pievienoties arī ikviens velobraukšanas cienītājs!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu