Upenieks: Varbūt LČ biatlonā būs kāds pārsteigums

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas nogalē Alūksnē risināsies Latvijas čempionāts biatlonā, kurā Latvijas Biatlona federācijas viceprezidents Gundars Upenieks pieļauj kādu pārsteigumu.

Latvijas čempionāts būs arī pēdējās sacensības pirms pasaules čempionāta, kas nākamnedēļ sāksies Holmenkolenā (Norvēģijā). Tajā Latviju gatavojas pārstāvēt Andrejs Rastorgujevs, Daumants Lūsa, Roberts Slotiņš un Aleksandrs Patrijuks, kā arī Baiba Bendika.

«Šonedēļ notiek Latvijas čempionāts. Paredzams, ka tajā piedalīsies arī visi izlases dalībnieki. Jautājums varētu vēl būt par Rastorgujevu, kurš individuāli aizvada treniņus Igaunijā - Otepē, bet šobrīd viņš nedaudz saaukstējies, ir iesnas. Varbūt būs kāds pārsteigums čempionātā. Varbūt no Ingus Dekšņa, kurš gan gatavojas savām svarīgākajām sezonas sacensībām - junioru Eiropas čempionātam,» sacīja Upenieks, kurš neizslēdz arī to, ka vēl varētu būt korekcijas vīru četriniekā.

Trešdien Tjumeņā (Krievijā) ir sācies Eiropas čempionāts, kurā no Latvijas startēs tikai Žans Andrejevs. «Viņam plānots startēt visās individuālajās disciplīnās,» sacīja Upenieks. «Andrejevs tur būs vienīgais. Eiropas un pasaules čempionātus apvienot būtu pagrūti, bet mūsu juniori gatavojas Eiropas junioru čempionātam, kas marta otrajā pusē notiks Pokļukā.»

Latvijas čempionātā piektdien risināsies sacensības sprintā un svētdien iedzīšanā.

Uz pasaules čempionātu Latvijas biatlonisti dosies nākamtrešdien. Pirmie starti sprinta distancēs tur paredzēti 5. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu