Bjanki avārijas video (4)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Starptautiskā autosporta federācija (FIA) trešdien paziņojusi, ka pieprasījusi sacīkšu direktora sīku ziņojumu par francūža Žila Bianki svētdien Japānā piedzīvotās nopietnās avārijas apstākļiem.

FIA prezidents Žans Tods pieprasījis pirmās formulas (F-1) sacīkšu direktora Čārlija Vaitinga ziņojumu ar «precīzām norādēm, kā noticis negadījums».

Pašreizējā informācija savākta no daudziem avotiem. «Vēlamies saņemt pēc iespējas pilnīgāku detalizētu ziņojumu, lai būtu iespējams saprast, kā tieši negadījums noticis,» teikts FIA paziņojumā.

Vairāki avoti vēsta, ka ziņojums varētu būt gatavs pēc šīs nedēļas nogalē paredzētās Krievijas «Grand Prix» izcīņas.

FIA joprojām nekomentē notikušo ar 25 gadus veco Bianki, kurš guva nopietnas smadzeņu traumas pēc tam, kad viņa vadītā «Marussia» formula pamatīgā lietū izslīdēja no trases un ietriecās tās malā esošajā evakuatorā.

Braucējam veikta operācija, un cietušā stāvoklis tiek raksturots kā «kritisks, taču stabils».

Tikmēr tīmeklī ir nonācis kāda F-1 sacensību apmeklētāja filmēts video, kurā labi redzams traģiskās Bjanki avārijas brīdis, proti, mirklis, kad Marussia bolīds lielā ātrumā taranē citas formulas evakuācijā iesaistīto traktoru.

Šī epizode redzama pie apmēram minūti pēc zemāk pievienotā video sākuma.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu