Keinam četri punkti; «Blackhawks» sagrauj «Maple Leafs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Patriks Keins naktī uz otrdienu savāca četrus rezultativitātes punktus, palīdzot Čikāgas «Blackhawks» komandai ar 7:2 Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē savā laukumā sagraut Toronto «Maple Leafs» vienību.

Līgas rezultatīvākais spēlētājs Keins izcēlās ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, tiekot atzīts par mača spožāko zvaigzni.

Vēl uzvarētāju sastāvā ar vārtu guvumu un divām piespēlēm izcēlās Endrjū Šovs, bet trīs rezultatīvas piespēles veica aizsargs Dankans Kīts.

Tikmēr «Maple Leafs» rindās vārtus guva un rezultatīvi asistēja Pjērs Aleksandrs Parento.

Spēles laikā Čikāgas «United Center» arēnā līdzjutēji sauca: «M-V-P! M-V-P!»- tādējādi uzskatot Keinu par šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju. Viņš šajā sezonā guvis jau 34 vārtus un veicis 48 rezultatīvas piespēles, būdams pārliecinošā vadībā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

«Negribu teikt, ka mēs smagi cīnījāmies, bet šādu spēli mēs gaidījām,» aģentūra «Associated Press» pēc mača citē Keinu.

Maču klātienē noskatījās 21 767 skatītāji.

Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda nākamo spēli NHL regulārajā turnīrā aizvadīs naktī uz trešdienu izbraukumā pret Otavas «Senators».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Blackhawks» atrodas otrajā vietā, kamēr «Maple Leafs» ir vājākā vienība Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu