Itālietis Petruči ātrākais MotoGP testu otrajā dienā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Itāliešu motobraucējs Danilo Petruči otrdien Sepangas trasē Malaizijā uzrādīja ātrāko apļa laiku kritieniem bagātajā otrajā testu dienā gatavojoties «MotoGP» sezonai.

Trases temperatūrai sasniedzot 50 grādus, Petruči ar savu «Ducati» bija tikai viens no nedaudzajiem, kam izdevās uzlabot savu pirmās dienas apļa laiku.

25 gadus vecais Petruči apli veica divās minūtēs un 0,095 sekundēs par sešām simtdaļām pārspējot spāni Horhi Lorenso, kurš ar savu «Yamaha» dominēja pirmdienas testu sesijā.

2015. gada pasaules čempions Lorenso, kurš šogad centīsies gūt ceturto «MotoGP» čempiona titulu, lielā ātrumā nokrita piektajā līkumā, turpat, kur Dani Pedroza ar «Honda», taču ne viens, ne otrs savainojumus neguva. Iespaidīgu kritienu, taisnē sprāgstot motocikla riepai, 290 km/h lielā ātrumā piedzīvoja arī francūzis Loriss Bass ar «Ducati», kurš pirmdien atzīmēja 23. dzimšanas dienu. Arī viņš negadījumā necieta.

Testos ar «Ducati» piedalās arī karjeru beigušais divkārtējais pasaules čempions austrālietis Keisijs Stouners, kurš otrdien bija devītais ātrākais pirmo reizi trasē kopā ar citiem braucot kopš 2012. gada.

Pirmdien ātrākais bija Lorenso, kurš trasi veica divās minūtēs un 0,684 sekundēs.

Trīs dienu testi beigsies trešdien. «MotoGP» sezona 17. martā startēs Lozailas trasē Katarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu