Masaļskis ielaiž četras ripas un tiek nomainīts «Lada» zaudētā spēlē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas hokeja vārtsargs Edgars Masaļskis pirmdien ielaida četras ripas un trešajā periodā tika nomainīts, bet viņa pārstāvētā Toljati «Lada» cieta neveiksmi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

Arta Ābola trenētā «Lada» savās mājās piedzīvoja zaudējumu pret Astanas «Baris» ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2), kuras rindās trīs vārtus guva Naidžels Douss.

«Lada» šis bija otrais zaudējums pēc kārtas un ceturtais pēdējos piecos mačos. Sestdien «Lada» sīvā cīņā ar 0:2 atzina Austrumu konferences līdervienības Omskas apgabala «Avangard» pārākumu.

Spēles rezultātu atklāja viesi, kad cīņas 30. sekundē savus pirmos vārtus guva Douss, taču 15. minūtē mājinieki pēc Dmitrija Vorobjova vairākumā gūtajiem vārtiem atjaunoja līdzsvaru. Otrās trešdaļas sākumā Douss guva savus otros vārtus, trešā perioda pirmajā minūtē Brendons Bočenskis panāca 3:1, bet vēl pēc nepilnām četrām minūtēm Douss nokārtoja «hat-trick», nodrošinot viesiem trīs ripu pārsvaru.

Pēc ceturtajiem zaudētajiem vārtiem Masaļska vietā laukumā tika sūtīts Aleksejs Semjonovs, kurš savus vārtus nosargāja neskartus.

Douss trešo reizi sezonā guva trīs vārtus spēlē. Viņš maču pabeidza ar četriem rezultativitātes punktiem, jo asistēja trešo vārtu guvumā. Viņš ar šosezon ar 27 gūtiem vārtiem ir KHL otrs labākais snaiperis aiz Sergeja Mozjakina no Magņitogorskas «Metallurg», kam ir par diviem precīziem metieniem vairāk. Savukārt «Baris» rezultatīvākais spēlētājs ir Bočenskis, kurš pirmdien izdarīja arī divas rezultatīvas piespēles, bet šosezon ir nopelnījis 49 (16+33) rezultativitātes punktus.

«Lada» cieta 30. zaudējumu 48 spēlēs un ar 58 punktiem ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, no astotās pozīcijas atpaliekot par 11 punktiem. «Baris» ar 24 panākumiem 49 mačos un 72 punktiem ir septītajā pozīcijā austrumos.

Rietumu konferences un visas līgas līdere ar 101 punktu 48 mačos ir Maskavas CSKA, kamēr Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» ar 57 punktiem 46 spēlēs ieņem 12. pozīciju, no Gagarina kausa izcīņas zonas atpaliekot par 13 punktiem. Austrumu konferencē «Avangard» ir pirmā ar 49 mačos nopelnītiem 88 punktiem.

Masaļskis šosezon KHL ir piedalījies 32 spēlēs, kurās izcīnījis 13 uzvaras, vidēji spēlē ielaižot 2,13 ripas un atvairot 93,1% metienu, kas ir sestais labākais rādītājs līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu