Girgensona komandas biedrs iesaistīts seksa skandālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bufalo policija sākusi izmeklēšanu, kurā aizdomās turamais par, iespējams, pastrādātu seksuālu noziegumu ir Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» uzbrucējs Evanders Keins, vēsta laikraksts «The Buffalo News».

Izmeklēšana sākta pēc notikumiem svētdienas rītā kādā no Bufalo viesnīcām pilsētas centrā. Keinam nekādas apsūdzības nav izvirzītas, un pagaidām norisinās izmeklēšana. Policija lietā iesaistīto personu vārdus neatklāj, piebilstot, ka izmeklēšana varētu būt ilga.

Tomēr ir zināms, ka lietā figurē tieši Keins, tāpēc ar paziņojumiem klajā nāca gan Bufalo «Sabres» vienība, gan NHL, norādot, ka ir norūpējušies par radušos situāciju un sekos līdzi notikumu attīstībai. Keina intereses aizstāv advokāts Pols Dž. Kambria, kurš veiksmīgi pārstāvēja Čikāgas «Blackhawks» līderi Patriku Keinu, kurš arī tika vainots seksuāla nozieguma izdarīšanā, tomēr vēlāk viņa vaina netika pierādīta.

Keins svētdien izlaida «Sabres» treniņu, bet klubs paziņoja, ka viņš tajā nepiedalās personisku iemeslu dēļ.

Šosezon Keins Bufalo «Sabres» rindās 25 spēlēs ir guvis astoņus vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles. Sestdien viņš guva vienus vārtus «Sabres» uzvarā ar 6:3 pret Bostonas «Bruins».

«Sabres» komandai viņš pievienojās pērn no Vinipegas «Jets», bet traumas dēļ pērn vēl nevarēja spēlēt. NHL lokauta laikā Keins uz neilgu brīdi bija pievienojies Minskas «Dinamo» komandai.

Bufalo «Sabres» pārstāv Latvijas hokejists Zemgus Girgensons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu