«Dinamo» uzņem pēdējā laika neveiksminieci «Ņeftehimik»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēli šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, «Arēnā Rīga» uzņemot Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienību. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Trīs mājas spēļu sēriju Kari Heikiles vadītā komanda sāka otrdien, kad ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā atzina šosezon neveiksmīgi spēlējošās Čeļabinskas «Traktor» pārākumu.

«Ņeftehimik» uz Rīgu devās no Helsinkiem, kur ļoti rezultatīvā mačā ar 5:6 pagarinājumā piekāpās vietējai «Jokerit» vienībai, kuru pārstāv Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

Pēdējās piecās spēlēs «Ņeftehimik» hokejisti piedzīvojuši četras neveiksmes, turklāt trijās pretiniekam zaudējuši papildlaikā.

«Katram punktam ir nozīme,» tā pēc otrdienas mača kluba preses dienestam sacīja «Dinamo» rezultatīvākais aizsargs Stīvens Seigo.

Iepriekšējā mačā savainojuma dēļ «Dinamo» nevarēja palīdzēt uzbrucējs Kaspars Saulietis.

Rīgas «Dinamo» komandas rezultatīvākais spēlētājs ar nopelnītiem 22 punktiem (8+14) ir kapteinis Lauris Dārziņš. Tikmēr «Ņeftehimik» 12 vārtus guvis un tikpat daudz rezultatīvu piespēļu veicis Mihails Žukovs.

Nākamā spēle Latvijas komandai paredzēta svētdien pret principiālo pretinieku Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas.

Turnīra tabulas Rietumu konferences «Dinamo» ar 38 spēlēs nopelnītiem 47 punktiem ieņem 12. pozīciju, kamēr «Ņeftehimik» 40 spēlēs tikusi pie 60 punktiem, ierindojoties 8. vietā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu