Rouzijas treneris: Ronda atgriezīsies un kļūs par visu laiku labāko

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

UFC cīkstones Rondas Rouzijas treneris džudo Džastins Floress uzskata, ka viņa trenētā sportiste atgriezīsies un kļūs par visu laiku labāko MMA atlēti.

Pagājušās nedēļas nogalē Rouzija zaudēja UFC 193 titulu. Vienā no gaidītākajām šā gada sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu Melburnā (Austrālija) otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holmsa.

«MMA pasaule - uzmanieties. Katrs liels varonis piedzīvo likstas, ķibeles un zaudējumus. Galvenais ir tas, kā tu spēj piecelties kājās un aizstāvēt savu mantojumu. Ronda atgriezīsies un kļūs par visu laiku labāko, pieminiet manus vārdus,» sacīja Floress.

«Holija aizvadīja lielisku dueli,» atzina Rouzijas treneris. «Bet šīs cīņas scenārijs varēja būt pavisam citādāks. Ronda centās pretinieci noguldīt uz lāpstiņām. Viņa pārcentās.»

Pēc dueļa 28 gadus vecā Rouzija, kas piedzīvoja pirmo zaudējumu 13 cīņās, nekavējoties tika nogādāta slimnīcā.

Karjeras laikā boksā Holmsa aizvadīja 38 cīņas, piedzīvojot vien divus zaudējumus. UFC viņa izcīnīja 10 uzvaru tikpat cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu