Bārtulis: Vienmēr patīkami spēlēt izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Aizsargs Oskars Bārtulis ir viens no Latvijas hokeja izlases dalībniekiem, kas nacionālo komandu pārstāvēs šonedēļ Liepājā notiekošajā Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīrā. Sarunā ar LTV raidījumu «Sporta studija» viņš atzina, ka vienmēr patīkami spēlēt valstsvienībā.

«Sen neesmu spēlējis izlasē. Bijušas traumas, veselības problēmas, tādēļ nav sanācis. Tagad ir iespēja. Izlasē vienmēr bijis patīkami spēlēt, turklāt spēles notiks savās mājās, ar savu fanu atbalstu,» sacīja 28 gadus vecais Bārtulis.

Latvijas izlases kandidāti šobrīd gatavojas Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīram, kas no 5. novembra līdz 7. novembrim risināsies Liepājā.

Šobrīd Latvijas hokejistus vada Ēriks Miļuns, kam asistē Kārlis Zirnis. Miļuns gan oficiāli neskaitās Latvijas izlases galvenais treneris.

«Ir tāda situācija, un ar to ir jāsadzīvo. Tas nav spēlētāju varā - kas būs treneris, kāds būs treneris. Tāpēc mums ir Kirovs Lipmans [LHF prezidents], kurš izlems, kas būs komandas galvenais treneris,» norādīja.

Bārtulis aizvada savu pirmo sezonu Vladivostokas «Admiral» sastāvā. Viņš ir komandas kapteinis un viens no aizsardzības balstiem. Līdzšinējos 26 mačos Bārtulis izcēlies ar 6 vārtu guvumiem un 3 rezultatīvām piespēlēm.

Liepājā Latvijas komanda tiksies ar Baltkrievijas, Itālijas un Japānas izlasi. Visas spēles tiešraidē translēs kanālā LTV7.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu