Girgensons un «Sabres» nomētā «Penguins», taču piedzīvo neveiksmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta ceturtdienas mačā piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība.

Aizvadītajā spēlē «Sabres» hokejisti ar rezultātu 3:4 viesos piekāpās Sidnijam Krosbijam un Pitbsurgas «Penguins» komandai.

Latvietis laukumā pavadīja 18 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu, lietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

«Sabres» hokejisti šajā mačā izdarīja 53 metienus pa pretinieku vārtiem! «Penguins» veica 29 raidījumus.

Bufalo komandā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Raiens O'Railijs un Rasmuss Ristolainens. Tikmēr «Penguins» rindās ar 1+1 izcēlās trīs hokejisti - Jevgēņijs Malkins, Bens Lovdžojs un Pīters Hornkvists.

Šīs sezonas 10 NHL spēlēs Girgensons izcēlies tikai ar vienu vārtu guvumu.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Sabres» ar sešiem punktiem ieņem 14. pozīciju.

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet viņa pārstāvētā Tampabejas «Lightning» ar 1:2 savās mājās ;piekāpās Kolorādo «Avalanche». Tampas komandas vārtus sargāja Bens Bišops, kurš atvairīja 24 no 26 metieniem.

Gudļevskis pagājušajā nedēļā tika izsaukts uz NHL no Sirakūzu «Crunch» Amerikas Hokeja līgā (NHL) un sargāja «Lightning» vārtus sestdien pret Čikāgas «Blackhawks», kurā viņa komanda zaudēja pagarinājumā ar 0:1. Iepriekšējā spēlē otrdien pret Sentluisas «Blues» vārtus atkal sargāja Bišops.

Ar 12 punktiem 11 spēlēs «Lighting» ieņem sesto vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu