Vai Rīgas «Dinamo» pārtrauks melno sēriju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar Ufā (Krievija) aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta maču, tiekoties ar vietējo «Salavat Julajev» vienību. Spēle pēc Latvijas laika sāksies plkst.17:00, un to tiešraidē varēs skatīties «VIASAT SPORT BALTIC» (VSB) kanālā.

Pēdējās piecās spēlēs Kari Heikila padotie piedzīvojuši piecas neveiksmes pēc kārtas. Šo izbraukumu «Dinamo» sāka otrdien pret Jaroslavļas «Lokomotiv», kur cieta neveiksmi ar 1:3.

Tikmēr «Salavat Julajev» uzvaras svinējuši pēdējās četrās cīņās.

Pagājušajā nedēļā «Dinamo» un «Salavat Jualajev» spēkojās «Arēnā Rīga». Uzvaru šajā spēlē ar rezultātu 5:3 svinēja Ufas hokejisti, kas pēdējā trešdaļā iemeta trīs bezatbildes vārtus.

«Salavat Julajev» rezultatīvākais spēlētājs ir Linuss Ūmarks, kas ar 8 vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm atrodas trešajā vietā līgas bombardieru sarakstā. Rīgas «Dinamo» komandā labākais punktu guvējs joprojām Miks Indrašis - 7 vārti un 5 rezultatīvas piespēles.

Izbraukuma turpinājumā «Dinamo» sestdien spēkosies ar Magņitogorskas «Metallurg» komandu, bet pēc tam dosies uz Rīgu, kur aizvadīs cīņas pret Hantimansijskas «Jugra» un Jekaterinburgas «Avtomobilist».

Ar 22 spēlēs iekrātiem 36 punktiem «Salavat Julajev» ieņem piekto vietu Austrumu zonā, kamēr Rīgas «Dinamo» ar 24 punktiem 23 mačos ir pēdējie starp 14 Rietumu konferences vienībām, turklāt labāko astotnieks ir jau desmit punktu attālumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu