Lamārs Odoms izrakstīts no Lasvegasas slimnīcas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Lamārs Odoms, kas pagājušajā nedēļā atradās kritiskā stāvoklī, pirmdien tika izrakstīts no Lasvegasas slimnīcas.

35 gadus vecais Odoms ārstēšanos turpinās vienā no Losandželosas slimnīcām.

Kopš pagājušās nedēļas otrdienas divkārtējais NBA čempions atradās komā, viņa dzīvība burtiski karājās mata galā. Tomēr aizvadītajā nedēļas nogalē Odoma stāvoklis krietni uzlabojās.

Atgādināsim, ka 35 gadus vecais Odoms 10.oktobrī ieradās «Love Ranch» priekamājā un vairākas dienas izklaidējās ar prostitūtām. Otrdienas rītā divkārtējais NBA čempions tika atrasts bezsamaņā vienā no viesnīcas numuriņiem.

Policijas pārstāvji atklāja, ka priekamājā Odoms patstāvīgi esot lietojis kokaīnu, viagru un alkoholu. Kā atklāja «Love Ranch» īpašnieks, brīdī, kad Odoms tika atrasts, viņam no deguna tecējušas asinis, kas bija sajaukušās ar baltu vielu.

Pēdējo sezonu NBA Odoms aizvadīja 2013.gadā, kad pārstāvēja Losandželosas «Clippers» vienību. Vēlāk Odoms sāka lietot kokaīnu un aizgāja neceļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu