Smagi avarējušajiem japāņu rallistiem konstatēti tikai sasitumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Vizuāli smagu avāriju piedzīvojušajai Japānas ekipāžai rallijā «Latvija» svētdien konstatēti tikai sasitumi, pastāstīja sacensību preses sekretārs Jānis Unbedahts.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas, Jūrmalas un Tukuma apkārtnē risinājās Latvijas rallija čempionāta sezonas astotais, noslēdzošais, posms, kura 11.ātrumposmā smagi avarēja japāņu Takamoto Kacutas un Sajakas Adači ekipāža. Avārija vizuāli šķita smaga, turklāt pilotu ilgstoši neizdevās dabūt ārā no automašīnas, kas lika atcelt ātrumposmu, tomēr smagas traumas sportistiem nav konstatētas.

«Viņi guvuši tikai sasitumus un jau izlaisti no slimnīcas,» teica Unbedahts.

Kā zināms, augusta beigās notikušajā rallijā «Kurzeme» ļoti smagu avāriju piedzīvoja ekipāža no Ukrainas un tās pilots Jurijs Kočmars joprojām turpina ārstēties slimnīcā Rīgā.

Rallijā «Latvija» svētdien uzvarēja Jāņa Vorobjova un Andra Mālnieka («Mitsubishi Lancer Evo X») ekipāža, tomēr Latvijas čempiona titulu jau pirms šīm sacensībām sev bija garantējusi igauņa Sīma Plangi ekipāža, kas šajās sacensībās nepiedalījās. Tā triumfēja arī LRČ2 klases ieskaitē.

LRČ1 klasē Latvijas čempionātā triumfēja Gunta Lielkāja ekipāža, bet LRČ3 ieskaitē pēdējā etapā pirmo vietu kopvērtējumā panāca Ralfa Sirmača ekipāža, kas turklāt šosezon nepiedalījās visos posmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu