Pasliktinājies Lamāra Odoma veselības stāvoklis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasliktinājies bijušā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolista Lamāra Odoma veselības stāvoklis, vēsta tenku portāls TMZ.

Ceturtdien ārsti atklāja, ka 35 gadus vecā komā esošā Odoma veselības stāvoklis ir pasliktinājies. Jo ilgāk viņš paliks šādā kondīcijā, jo mazākas izredzes uz pilnvērtīgu atveseļošanos.

Medicīnas darbinieki prognozē, ka Odoma izredzes izdzīvot tiek vērtētas 50/50.

Atgādināsim, ka 35 gadus vecais Odoms sestdien ieradās «Love Ranch» priekamājā un vairākas dienas izklaidējās ar prostitūtām. Otrdienas rītā divkārtējais NBA čempions tika atrasts bezsamaņā vienā no viesnīcas numuriņiem.

Šobrīd Odoms ļoti kritiskā stāvoklī atrodas Lasvegasas medicīnas iestādē. Viņam ir problēmas ar nieru darbību, sirds ritmu un elpošanu, tādēļ basketbolists pieslēgts dzīvības uzturēšanas iekārtām.

Policijas pārstāvji ceturtdien atklāja, ka priekamājā Odoms patstāvīgi esot lietojis kokaīnu, viagru un alkoholu. Kā atklāja «Love Ranch» īpašnieks, brīdī, kad Odoms tika atrasts, viņam no deguna tecējušas asinis, kas bija sajaukušās ar baltu vielu.

Pēdējo sezonu NBA Odoms aizvadīja 2013.gadā, kad pārstāvēja Losandželosas «Clippers» vienību. Vēlāk Odoms sāka lietot kokaīnu un aizgāja neceļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu