Video: Timkins piekauj savu bijušo komandas biedru (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Magņitogorskas «Metallurg» uzbrucējs Jevgēņijs Timkins par rupjību spēles laikā otrdien saņēmis piecu maču diskvalifikāciju.

Pirmdien notikušajā cīņā, kurā «Metallurg» ar 4:1 izbraukumā uzveica Podoļskas «Vitjaz» vienību, Timkins sākotnēji rupji nospēlēja pret zviedru aizsargu Matīasu Porselandu, par ko otrajā trešdaļā saņēma vien noraidījumu uz divām minūtēm, bet trešās trešdaļas vidū iesaistījās konfliktā ar citu «Vitjaz» aizsargu Jakovu Selezņovu un saņēma noraidījumu uz 5+20 minūtēm.

Tagad līga pārkāpumu pret Porselandu pārkvalificējusi par uzbrukumu galvas vai kakla rajonā, piespriežot viņam četru maču diskvalifikāciju, bet sods par konfliktu ar Selezņovu palicis nemainīgs, kas uzbrucējam kopā liks izlaist nākamās piecas cīņas.

Līdz ar to Timkins laukumā varēs atgriezties vien pašās septembra beigās.

Zīmīgi, ka mačā ar «Vitjaz» tieši Timkins atklāja rezultātu. Šīs sezonas sestajā cīņā tas uzbrucējam bija pirmais vārtu guvums.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu