Raoničs triumfē Sanktpēterburgas turnīrā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules devītā rakete Milošs Raoničs svētdien triumfēja Sanktpēterburgas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā. Finālā ar otro numuru izliktais Raoničs ar 6-3, 3-6, 6-3 pieveica portugāli Žuau Sousu, kurš turnīrā izlikts ar septīto numuru.

Šosezon tas bija pirmais Raoniča tituls, bet kopumā karjeras laikā viņš triumfējis septiņos ATP turnīros.

«Tā bija ļoti grūta cīņa. Bijām līdzās, un Sousam arī bija kādas iespējas. Tomēr spēju parādīt pareizo attieksmi un trešajā setā koncentrēties, kas bija izšķiroši šajā spēlē,» savu panākumu komentēja Raoničs.

Labākais Latvijas tenisists Ernests Gulbis Sanktpēterburgas «ATP World Tour 250» turnīra pirmās kārtas mačā ar 4-6, 6-4, 3-6 piekāpās kiprietim Markosam Bagdatim, tāpēc nākamajā nedēļā ATP rangā atkal piedzīvos vairāk nekā desmit vietu kritienu.

Savukārt Francijā notikušajā Mecas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā divu mājinieku finālā uzvaru izcīnīja ar trešo numuru izliktais Žo Vilfrīds Tsonga, kurš ar 7-6 (7:5), 1-6, 6-2 pārspēja sacensību otro numuru Žilu Simonu.

Šajā turnīrā Tsonga uzvarēja arī 2011. un 2012. gadā, bet šogad viņam tas bija pirmais tituls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu