Lorenso triumfē «Moto GP» posmā Aragonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spāņu pilots Horhe Lorenso no «Movistar Yamaha» vienības svētdien izcīnīja uzvaru Spānijā notikušā pasaules motošosejas čempionāta 15.posmā prestižākajā «MotoGP» klasē, tādejādi kopvērtējumā vēl vairāk pietuvojoties savam komandas biedram Valentino Rosi.

Tikmēr otro vietu izcīnīja Lorenso tautietis Dani Pedrosa no «Honda» vienības, kamēr trešais bija Rosi, no otrās pozīcijas atpaliekot vien par deviņām sekundes simtdaļām.

Savukārt ceturto vietu izcīnīja itālis Andrea Jannone no «Ducati» vienības, bet piektais bija viņa tautietis un komandas biedrs Andrea Dovicioso, kamēr pirmo sešinieku noslēdza spānis Alēšs Espargaro no «Suzuki Ecstar».

Tikmēr pašreizējais čempions Marks Markess no «Repsol Honda» vienības jau otrajā aplī piedzīvoja avāriju.

«Kā vienmēr biju labs startā un mana stratēģija bija darīt maksimumu. Domāju, ka tas nostrādāja, jo startā Markess zaudēja. Otrajā aplī viņš nedaudz atguva zaudēto, taču nebiju gaidījis, ka viņš avarēs,» sacensības komentēja Lorenso.

Četrus posmus pirms sezonas beigām līderim Rosi kopvērtējumā ir 265 punkti un 16 punktus no viņa atpaliek komandas biedrs Lorenso.

Savukārt trešais ar 184 punktiem ir Markess.

Arī šajā sezonā, kas noslēgsies 8.novembrī Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu