Heikile: Ar iespējām gūt vārtus vien nepietiek

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nepietiek ar iespējām gūt vārtus, un momentus arī nepieciešams izmantot, tomēr komandā pašlaik nav krīzes, uzskata Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Kari Heikile.

Rīgas «Dinamo» trešdien piedzīvoja jau septīto zaudējumu deviņās šomēnes aizvadītajās spēlēs, ar 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) savā laukumā piekāpjoties Horvātijas vienībai Zagrebas «Medveščak».

«Mūsu vairākums ir problēma. Šķita jau, ka tas palicis labāks. Arī ar vārtu gūšanu mums nesokas,» pēcspēles preses konferencē stāstīja Heikile. «Mums ir iespējas gūt vārtus, tomēr ar to nepietiek. Ripu nepieciešams iedabūt vārtos. Cīnījāmies līdz beigām, tomēr bez rezultāta.»

«Komandā pašlaik nav krīzes,» uzsvēra somu speciālists. «Mēs vēlamies kļūt labāki, hokejisti grib uzlabot sniegumu. Atmosfēra ir laba, tomēr zaudējumi neuzlabo pārliecību. Šobrīd pārāk daudz domājam, kā arī metieni un piespēles nav normālā līmenī. Treniņos viss ir labi, tomēr situācija mainās, kad pienāk spēle.»

Šī rīdziniekiem bija vien ceturtā spēle šosezon savā laukumā un tika piedzīvots trešais zaudējums. Savukārt izbraukumā Rīgas «Dinamo» jau aizvadījuši astoņas spēles, gūstot trīs uzvaras.

«Esam daudz laika pavadījuši izbraukumā. Bija grūti, taču tālais izbraukums mums jau ir aiz muguras,» stāstīja Heikile. «Nākamajā spēlē mums jābūt labākiem.»

«Šī bija īsta cīņa. Abas komandas centās, lai gan iespēju izmantošana nebija tik laba, cik cerējām,» stāstīja «Medveščak» galvenais treneris Gordijs Dvaiers. «Mums izdevās iemest vairākumā, kas pēdējā laikā klibo. Vārtsargs šodien mūs pavilka un deva iespēju uzvarēt.»

Turpinājumā rīdzinieki piektdien atkal tiksies ar Slovākijas vienību Bratislavas «Slovan», kurai vēl tikai pirmdien izbraukumā zaudēja pagarinājumā ar 2:3.

Vēl pēc tam Rīgas «Dinamo» svētdien un nākamajā otrdienā izbraukumā sacentīsies ar Maskavas «Spartak» un Sanktpēterburgas SKA, bet vēl pēc divām dienām jau uzņems «Spartak» savā laukumā. Līdz ar to Rīgas «Dinamo» aizvadīs sešas spēles pēc kārtas ar tikai dienas pauzi starp tām.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 15 punktiem 11 mačos atkritusi uz 11. vietu, bet «Medveščak» ar 19 punktiem pakāpusies uz piekto pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu