Rodrigess: Man izveidojušās teicamas attiecības ar Ronaldu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola kluba Madrides «Real» kolumbiešu pussargs Hamess Rodrigess ir ļoti priecīgs par nokļūšanu Spānijas vienībā un cer ilgu laiku spēlēt kopā ar portugāļu zvaigzni Krištianu Ronaldu.

«Ar Ronaldu man ir izveidojušās lieliskas attiecības,» laikrakstā «Marca» citēts 23 gadus vecais Kolumbijas valstsvienības spēlētājs. «Ceru, ka mēs ilgi spēlēsim vienā komandā.»

2014./2015. gada sezonā Rodrigess piedalījies divās Spānijas čempionāta spēlēs, pa pretinieku vārtiem izdarot sešus sitienus, bet vārtus viņš vēl nav guvis.

«Jāsaka, ka visi «Real» puiši ir vienkārši, tāpēc viņi spēlē tādā komandā. Savukārt es spēlēšu tur, kur man vietu redzēs galvenais treneris Karlo Ančeloti,» pastāstīja Rodrigess.

Rodrigess «Real» komandā nonāca šā gada 2014. gada jūlijā, kad no Francijas vienības «Monaco» pārnāca par 80 miljonu eiro.

Britu izdevums «The Guardian» trešdien vēstīja, ka «Monaco» komandas līdzjutēji ļoti vēlas, lai vienības rindās atgrieztos Rodrigess un viņa tautietis, Anglijas premjerlīgas klubam Mančestras «United» izīrētais Radamels Falkao.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu