Grabuste: Ir gandarījums, ka izdarīju visu iespējamo (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tāllēcēja Aiga Grabuste ir ļoti apmierināta ar izcīnīto piekto vietu Eiropas čempionātā (EČ) vieglatlētikā, kas šobrīd risinās Šveices pilsētā Cīrihē.

«Esmu ļoti apmierināta. Šis pēc dalības Eiropas čempionātā Helsinkos ir labākais sasniegums pagaidām,» Grabuste citēta Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) mājas lapā. «Mani priecē tas, ka uzrādīju stabilu sniegumu, jo sacensības bija divas dienas pēc kārtas. Bet jātrenējas vēl vairāk, ja gribu sasniegt vēl labākus rezultātus.»

Sacensību finālā Grabuste sasniedza 6,57 metru atzīmi. Piektā vieta līdz šim Eiropas čempionātā ir Latvijas sportistu labākais rezultāts.

«Fināla lēcienos laika apstākļi nedaudz uzlabojās – bija mazāks vējš un vairs nelija. Bet kopumā esmu ļoti apmierināta. Tā ir 5. vieta Eiropā! Es vakar tiešām cīnījos par finālu,» viņa sacīja. «Tad es domāju, ka iekļūšana starp labākajām 12 būtu ļoti laba pēc manas atgriešanās.»

«Kad biju sektorā, domāju un cerēju par labāko astoņnieku, lai būtu seši lēcieni. Man ir gandarījums par to, ka svarīgākajās sacensībās izdarīju visu iespējamo. Šeit, Eiropas čempionātā, bija lieliska atmosfēra, kas palīdzēja. Paldies visiem, kas atbalstīja un bija kopā ar mani,» teica sportiste.

Iepriekšējā Eiropas čempionātā viņa izcīnīja bronzas medaļu septiņcīņas sacensībās.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu