Prezidents apsveic Ikaunieci-Admidiņu ar izcīnīto bronzu pasaules čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Valsts prezidents Raimonds Vējonis apsveic Latvijas septiņcīņas sportisti Lauru Ikaunieci-Admidiņu ar izcīnīto bronzas medaļu Pekinā notiekošajā pasaules čempionātā vieglatlētikā.

Kā Valsts prezidenta kancelejā, Vējonis uzsver, ka šis grūtā cīņā gūtais panākums apliecina sportistes talantu un lielisko sagatavotību.

«Es šodien lepojos kopā ar visiem sporta līdzjutējiem Latvijā par Jūsu gribasspēku un spējām, ko apliecina šī medaļa tik ļoti sarežģītajā vieglatlētikas disciplīnā! Lai šim panākumam seko citi,» norāda prezidents.

Vējonis Ikauniecei-Admidiņai novēl izturību treniņu darbā, īpaši gatavojoties nākamā gada Olimpiskajām spēlēm.

Ikauniece-Admidiņa svētdien izcīnīja bronzu Ķīnas galvaspilsētā Pekinā notiekošajā pasaules čempionātā vieglatlētikā, pie viena labojot arī valsts rekordu.

Līdz šim vēl nevienai Latvijas sportistei septiņcīņā nebija izdevies izcīnīt bronzu pasaules čempionātā. Savukārt kopumā valstij šī ir tikai trešā godalga pasaules čempionātos. Iepriekš pie bronzām tika slavenais šķēpmetējs Dainis Kūla (1983.gadā) un tāllēcēja Ineta Radeviča (2011.gadā).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu