Grāfa: Serēnas sasniegtais ir prātam grūti aptverams

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Savulaik izcilā vācu tenisiste Štefija Grāfa uzskata, ka WTA reitinga līdere amerikāniete Serēna Viljamsa gūs vēl daudz panākumus savā profesionāles karjerā.

Pirms gaidāmā «Rogers Cup» turnīra Monreālā 32 gadus vecā Viljamsa nosvinēja 200. nedēļu, būdama reitinga pirmās raketes godā. Līdz šim tāds sasniegums izdevies tikai vēl četrām tenisistēm.

«Uzskatu, ka tas ir neticams sasniegums. Panākt ko tādu nav vienkārši. To var izdarīt tikai caur lielām grūtībām,» par Viljamsas sasniegto izteikusies Grāfa. «Esmu pārliecināta, ka Viljamsai vēl priekšā daudz panākumu.»

Šobrīd 45 gadus vecā Grāfa pasaules pirmās raketes pozīcijā atradās 377 nedēļas, kas sieviešu tenisā ir visu laiku labākais rādītājs.

«Būt labākajai nav viegli - tas prasa daudz kā fizisku, tā psihisku spēku,» teica Grāfa. «Viņai, šķiet, ir viss, uz ko jebkura spēlētāja var tikai cerēt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu