Rīgas «Dinamo» šovakar «LDz» kausā tiekas ar «Ak Bars»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Rīgas «Dinamo» komanda šodien «Arēnā Rīga» aizvadīs otro spēli tradicionālajā «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņā, pulksten 19.30 tiekoties ar citu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Kazaņas «Ak Bars». Spēli tiešraidē translēs kanālā TV6 un TV5.

Pirms šā mača pulksten 15.30 spēli aizvadīs Jaroslavļas «Lokomotiv» komanda un Baltkrievijas vienība Minskas «Dinamo».

Svētdien turnīra atklāšanas dienā Kari Heikiles vadītie Rīgas hokejisti ar 4:3 pieveica principiālo pretinieku Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas, kamēr «Ak Bars» piedzīvoja zaudējumu 1:3 cīņā pret «Lokomotiv».

«Ak Bars» 2014. gadā LDz kausa izcīņas finālā uzvarēja Rīgas «Dinamo» ar 5:1.

Pamatturnīru rīdzinieki noslēgs trešdien ar spēli pret «Lokomotiv». Savukārt turnīra noslēgumā ceturtdien tiks aizvadītas spēles par vietām, kad grupu turnīra divas labākās komandas cīnīsies finālā, bet divas vājākās spēlēs par 3. vietu.

Rīgas «Dinamo», gatavojoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astotajai sezonai, aizvadījis piecas pārbaudes spēles, gūstot četras uzvaras. Valmierā rīdzinieki ar 3:1 uzveica Toljati «Lada» un ar 6:2 pārspēja Piemaskavas «Vitjaz».

Pārbaudes spēļu turpinājumā «Dinamo» ar 3:4 Tukumā zaudēja Novosibirskas «Sibirj», nākamajā spēlē rīdzinieki Piņķos revanšējās pretiniekiem no Novosibirskas ar 3:2 pēcspēles metienos, bet pēc tam «Dinamo» ar 2:0 «Volvo» hallē pārspēja «Vitjaz».

KHL sezonai «Dinamo» sāka gatavoties 6.jūlijā. KHL sezona sāksies 24.augustā, bet «Dinamo» pirmo spēli aizvadīs dienu vēlāk savās mājās pret Gagarina kausa finālisti «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu