Cietusī apsūdz NHL zvaigzni vardarbīgā pavedināšanā un izvarošanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Čikāgas «Blackhawks» vadošais uzbrucējs Patriks Keins tiek apsūdzēts vardarbīgā pavedināšanā un izvarošanā, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

«Hamburgas pilsētas policijas departaments izmeklē incidentu, kas pagājušajā nedēļā norisinājās Keina mājoklī. Šobrīd mēs ievācam visu pieejamo informāciju un gaidām testa rezultātus. Sīkākus komentārus mēs vairāk nesniegsim,» sacīja varas iestādes oficiālajā paziņojumā.

Portāls «Deadspin.com» vēsta, ka Keinu pavedināšanā un izvarošanā apsūdz kāda 20 gadus veca sieviete. «Blackhawks» hokejists ar dāmu esot iepazinies «Sky Bar». Pēc tam abi esot devušies uz viņa māju, kur, pēc cietušās sievietes sniegtās liecības, Keins esot viņai sekojis vienā no istabām un izvarojis.

Sieviete vēlāk esot pametusi Keina rezidenci un nekavējoties sazinājusies ar saviem tuviniekiem. Jaunajai dāmai esot konstatētas koduma pēdas un saskrāpēta kreisā kāja.

Keins šobrīd tiek uzskatīts par vienu no labākajiem NHL spēlētājiem. Kopā ar «Blackhawks» viņš trīs reizes ieguvis Stenlija kausu.

2012./2013. gada sezonā Keins tika atzīts par izslēgšanas turnīra vērtīgāko spēlētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu