«Nuggets» aizmaina dzērājšofera slavu iemantojušo Lavsonu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras «Nuggets» pirmdien aizmainīja dzērājšofera slavu iemantojušo Taju Lavsonu uz Hjūstonas «Rockets» vienību, pretī saņemot četrus citus spēlētājus.

Denveras «Nuggets» kā kompensāciju ieguva Niku Džonsonu, Kostu Papanikolau, Pablo Pridžioni un Džoeju Dorsiju. Tāpat Denveras klubam tika izvēles tiesības 2016. gada draftā un naudas kompensācija.

Lavsons pirms nedēļas otro reizi sešu mēnešu laikā tika aizturēts dzērumā vadot automašīnu. Pirmā reize bija gada sākumā Denverā, bet otrā reize Losandželosā, kad Lavsons pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, policija viņu apturēja un konstatēja, ka vadītājs ir piedzēries.

Lavsons otro reizi tika pieķerts trīs dienas pirms došanās uz tiesu, kurā būtu izskatīts viņa pirmais pārkāpums. Basketbolistam ir nozīmēta ārstēšanās no alkohola atkarības, un viņš ir sācis 30 dienu ārstēšanās kursu.

27 gadus vecais Lavsons NBA ir aizvadījis sešas sezonas. Pērn Denveras klubā viņš vidēji spēlē ir guva 15,2 punktus un izdarīja 9,6 rezultatīvas piespēles.

Pirms pāris gadiem NBA lokauta laikā Lavsons daļu sezonas aizvadīja Lietuvas klubā Kauņas «Žalgiris».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu