Neimars Pasaules kausā vairs nevarēs palīdzēt Brazīlijai (17)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Brazīlijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā futbolā mājiniekiem vairs nevarēs palīdzēt viens no spožākajiem šī turnīra futbolistiem Neimars, kurš guvis muguras skriemeļa traumu.

Brazīlijas izlase piektdien ceturtdaļfināla mačā ar 2:1 uzvarēja Kolumbiju un nodrošināja vietu pusfinālā, kur tās pretiniece būs Vācija. Pats Neimars laukumu pameta cīņas izskaņā, kad vienā no epizodēm viņam mugurā ietriecās sāncensis, traumējot talantīgo uzbrucēju.

Pretinieka ceļgala radītais sitiens licis ieplaisāt Neimara muguras trešajam skriemelim. Izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari vispirms pauda, ka uzbrucējs varētu būt spiests izlaist gaidāmo pusfināla spēli, bet vēlāk Brazīlijas izlases ārsti paziņoja, ka Neimaram šis turnīrs priekšlaicīgi ir noslēdzies.

Turnīrā Neimars līdz šim bija guvis četrus vārtus, esot viens no savas komandas līderiem laukumā.

«Jau vairākas reizes esmu teicis, ka Neimars šajā turnīrā ir bijis pretinieku mērķis. Visi to allaž ir nolieguši,» paudis Skolari, kamēr uzbrucēja pāridarītājs Huans Kamilo Sunjiga uzsvēris, ka notikušais ir nelaimes gadījums.

Pusfinālā pret Vāciju mājiniekiem nepalīdzēs arī diskvalificētais komandas kapteinis Tjagu Silva.

Ja Skolari aizvadītā mača tiesnešus kritizēja par neviena nesodīšanu Neimara traumēšanas epizodē, Kolumbijas izlases līderis Hamess Rodrigess soģus vainoja mājinieku lobēšanā.

«Diemžēl tiesnesis mums neko daudz nepalīdzēja. Viņš spēles gaitu ļoti ietekmēja, taču tā nu tas ir,» izteicies Rodrigess, kurš ar sešiem gūtiem vārtiem pašlaik ir turnīra rezultatīvākais spēlētājs. «Esam apbēdināti, jo ļoti vēlējāmies tikt tālāk, taču Brazīlija ir laba komanda.»

«Pēc ilga laika esam pievienojuši Kolumbijas futbolam vērtību. Šeit atbraucām, lai aizvadītu lielisku turnīru, jo piedalīšanās vien mūs neapmierināja. Tas ir svarīgākais, kas raksturo šo komandu,» izcēla Kolumbijas izlases galvenais treneris Hosē Pekermans.

Vācija iepriekš piektdien ceturtdaļfinālā ar 1:0 pārspēja Franciju. Pusfināla spēle starp Brazīlijas un Vācijas izlasēm risināsies 8.jūlijā.

Sacensības 12 Brazīlijas pilsētās un stadionos ilgs līdz 13.jūlijam.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu