Sliktas ziņas! Septiņi Vācijas izlases futbolisti saslimuši ar gripu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs ceturtdien apstiprinājis, ka septiņi izlases futbolisti saslimuši ar gripu, vēsta britu prese.

Līdz ar to apdraudēta šo septiņu futbolistu dalība Pasaules kausa (PK) izcīņas ceturtdaļfināla mačā pret Francijas izlasi.

«Radušās pamatīgas aizdomas, ka septiņiem futbolistiem ir gripas pazīmes,» britu presē citēts Lēvs. «Viesnīcas numuriņos ļoti spēcīgi strādā kondicionieri. Tāpat mums bieži nākas lidot, kas ietekmē spēlētāju temperatūru.»

«Negribu situāciju dramatizēt, tādēļ ļoti, ļoti ceru, ka līdz piektdienas spēlei visi būs veseli,» piebilda Vācijas treneris.

Abas komandas priekšsacīkstēs kļuva par savu grupu spēcīgākajām komandām. Francija līdzšinējās četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras un vienu reizi cīnījusies neizšķirti, tāda pati bilance ir Vācijas izlasei.

Komandu izredzes sasniegt pusfinālu tiek vērtētas līdzvērtīgi, bet par nelielu favorīti uzskata Vācijas valstsvienību.

Šā pāra uzvarētājs pusfinālā spēkosies ar Brazīlijas - Kolumbijas dueļa spēcīgāko komandu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu