Markess sesto reizi triumfē «Moto GP» Vācijas posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējais pasaules čempions spānis Marks Markess no «Repsol Honda» vienības svētdien Vācijā izcīnīja uzvaru pasaules motošosejas čempionāta devītajā posmā prestižākajā «MotoGP» klasē. Zīmīgi, ka šis ir sestais spāņa panākums Vācijas posmā pēdējo sešu gadu laikā.

Tikmēr otro vietu ieņēma Markesa tautietis un komandas biedrs Danijs Pedrosa, kamēr trešo vietu izcīnīja kopvērtējuma līderis Valentīno Rosi («Movistar Yamaha»).

Līdz ar to sportisti ir aizvadījuši pusi no šosezon paredzētajiem 18 posmiem. Nākamais posms pēc trim nedēļām norisināsies ASV Indianapolisas trasē.

«Jūtos labi un esmu laimīgs. Šī ir piemērota sacensība, lai to uzvarētu un dotos brīvdienās. Tomēr ir nepieciešams turpināt darbu un kļūt labākiem. Tas ir labs rezultāts pēc vairākām neveiksmēm. Cerams, ka sezonas otrajā pusē būsim daudz konkurētspējīgāki,» pēc sacensībām teica Markess.

Pasaules čempionāta kopvērtējuma vadībā atrodas Rosi, kuram ir 179 punkti, bet par 13 punktiem mazāk ir Horhem Lorenso no «Movistar Yamaha». Savukārt trešais ar 118 punktiem ir Itālijas pārstāvis Andrea Jannone no «Ducati» komandas.

Tikmēr Markess ar 114 punktiem ieņem kopvērtējuma ceturto vietu.

Arī šajā sezonā, kas noslēgsies 8.novembrī Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

Foto: AFP/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu