Robens spēles laikā skrējis ar ātrumu 37 kilometri stundā (23)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par ne tikai Brazīlijā notiekošā futbola Pasaules kausa (PK) finālturnīra ātrāko spēlētāju, bet ātrāko futbolistu vispār ir saucams Nīderlandes izlases uzbrucējs Arjēns Robens, kurš piektdien mačā pret Spāniju attīstījis ātrumu 37 kilometri stundā, informē «goal.com».

Šajā spēlē, kurā holandieši triumfēja ar 5:1, pirms saviem otrajiem gūtajiem vārtiem Robens veica sprintu no savas laukuma puses. Iepriekšējais ātrākais Robena skrējiens fiksēts ar 30,7 km/h ātrumu spēlē pārstāvot savu klubu Minhenes «Bayern».

Ar savu skrējienu spēlē pret Spāniju Robens ātrumā pārspējis angli no Londonas «Arsenal» - Teo Valkotu, kurš spējis attīstīt ātrumu 35 km/h. Citu ātrāko pasaules futbolistu skaitā minami ekvadorietis Antonio Valensija no «Manchester United» (35,2 km/h), velsietis Garets Beils no Madrides «Real» (34,7 km/h), anglis Ārons Lenons no «Tottenham Hotspur» (33,8 km./h) un portugālis Krištianu Ronaldu no Madrides «Real» (33,6 km/h).

Par planētas ātrāko cilvēku uzskatītais Jamaikas sprinteris Usains Bolts uzstādot pasaules rekordu 100 metru skrējienā 2009. gadā Berlīnē attīstīja ātrumu 44,72 km/h.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu