Gulbis saglabājis rekordaugsto pozīciju rangā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājis savu rekordaugsto 10. pozīciju.

Pagājušajā nedēļā 25 gadus vecais latvietis piedalījās Londonā notiekošajā «Aegon Championships» tenisa turnīrā, kurā piedzīvoja zaudējumu pirmajā mačā (otrā kārta), ar 6:7 (3), 5:7 piekāpjoties Kenijam de Šeperam no Francijas.

Gulbis turpina treniņus Londonā, kur gatavojas sezonas trešajam «Grand Slam» turnīram Vimbldonas čempionātam, kas risinās uz zālāja seguma.

Ernesta Gulbja kontā šobrīd ir 2725 reitinga punkti.

«Emirates ATP Race to London» rangā, kurā vērā tiek ņemti šajā kalendārajā gadā nopelnītie punkti, Gulbis atrodas 8. pozīcijā. Līdz ar to viņš pretendē uz dalību sezonas noslēguma turnīrā, kurā piedalās pasaules astoņi labākie tenisisti.

ATP ranga līdera godu saglabājis spānis Rafaels Nadals, viņam seko serbs Novāks Džokovičs, bet trešo vietu ieņem Stans Vavrinka no Šveices, kurš ir priekšā savam tautietim Rodžeram Federeram, kas pagājušajā nedēļā Hallē izcīnīja savu 79. ATP vienspēļu titulu.

Piektajā pozīcijā ir skots Endijs Marejs.

Gulbim priekšā (9. vieta) atrodas talantīgais kanādietis Milošs Raoničs, bet 11. pozīcijā ir augumā raženais (208 cm) amerikānis Džons Isners.

Dubultspēļu reitingā no latviešiem visaugstāk ir Gulbis, kas saglabājis 440. vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu