Gulbis duetā ar Dolgopolovu uzvar Londonas dubultspēļu pirmajā kārtā (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis duetā ar ukraini Aleksandru Dolgopolovu otrdien izcīnīja panākumu Londonas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Latvijas un Ukrainas duets ar rezultātu 6-4, 6-4 nepilnas stundas laikā uzveica somu Jarko Nieminenu un Žilu Simonu no Francijas.

Par pirmās kārtas pārvarēšanu latvietis nopelnījis 20 ATP dubultspēļu ranga punktus. Otrās kārtas mačā Gulbis ar Dolgopolovu tiksies ar Žiljēnu Beneto un Eduāru Rožē-Vaselēnu, kuri izlikti ar septīto numuru, bet vēl tikai sestdien triumfēja Francijas atklātajā čempionātā.

Gulbis šajā turnīrā piedalās arī vienspēlēs. Ar 6. numuru izliktais latvietis no spēles pirmajā kārtā bija brīvs. Sacensības trešdien viņš sāks ar maču pret šā brīža Francijas devīto raketi Keniju de Šeperu, kas ATP rangā ieņem 66. pozīciju.

27 gadus vecais de Šepers pirmās kārtas mačā ar 6:4, 7:5 stundas un 15 minūšu laikā uzvarēja indieti Somdevu Devarmanu.

«Aegon Championships» turnīra kopējais prēmiju fonds ir 711 010 eiro. Tas risinās uz zālāja seguma.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu