Gulbis zālāja sezonu uzsāks ar maču pret de Šeperu vai Devarmanu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis nākamajā nedēļā plānoto Londonas «ATP World Tour 250» sērijas turnīru, kas sāks zālāja sezonu, uzsāks otrajā kārtā ar maču pret francūzi Keniju de Šeperu vai indieti Somdevu Devarmanu, noskaidrojās sestdien notikušajā izlozē.

Šobrīd ATP rangā Gulbis ieņem 17.vietu un sacensībās izlikts ar sesto numuru, kas viņam deva brīvu pirmo kārtu.

Kā zināms, iepriekšējās divas nedēļas risinās Francijas atklātais čempionāts, kurā Gulbis pirmoreiz karjerā aizkļuva līdz pusfinālam. Tas viņam nākamajā nedēļā ļaus pakāpties uz pasaules ranga desmito pozīciju, tik augstu nokļūstot pirmoreiz karjerā.

No Gulbja nākamajiem pretiniekiem pašlaik de Šepers ieņem 72.vietu, bet Dovermans atrodams 96.pozīcijā. Francijas atklātajā čempionātā Dovermans zaudēja pirmajā kārtā, bet de Šepers izstājās pēc otrā mača.

Šajā turnīrā ar pirmo numuru būs izlikts šveicietis Stans Vavrinka.

Tāpat Gulbis pārī ar ukraini Aleksandu Dolgopolovu pieteicies dubultspēļu turnīram, kura pirmajā kārtā spēkosies ar somu Jarko Nieminenu un Žilu Simonu no Francijas.

Gulbis Londonas turnīrā spēlēs piekto reizi karjerā. Līdz šim sekmīgākais turnīrs viņam izdevās 2008.gadā, kad tika izcīnītas divas uzvaras.

Savukārt pērn šajā nedēļā latvietis piedalījās Halles «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kura otrajā kārtā tika zaudēts pieredzējušajam vācietim Tomijam Hāsam. Līdz Gulbim būs jāaizstāv vien 20 ATP ranga punkti, ko gan viņš jau automātiski ir paveicis.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu