Andersons pārgājis uz Slovākijas augstākās līgas komandu «Zvolen»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Jānis Andersons nākamo sezonu aizvadīs Slovākijas augstākās līgas komandā «Zvolen».

Iepriekšējo sezonu Andersons pavadīja citā Slovākijas komandā Trenčīnas «Dukla», kuras rindās 61 spēlē izcēlās ar diviem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, turklāt nopelnīja vien sešas soda minūtes.

Šajā pavasarī 28 gadus vecais Andersons piedalījās arī pasaules čempionātā, laukumā izejot divos mačos, kuros izcēlās ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Iepriekš Andersons pasaules čempionātos piedalījies arī laikā no 2010. līdz 2013.gadam.

Savas karjeras ievadā Andersons ilgstoši spēlēja dažādos Čehijas klubos, bet 2010.gadā pārgāja uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas «Dinamo», kurā pārsvarā gan spēlēja tās fārmklubā «Liepājas metalurgs». Divu sezonu laikā Andersons «Dinamo» rindās piedalījās deviņās KHL spēlēs, pie rezultativitātes punktiem netiekot.

Turpinājumā viņš pārgāja uz Ukrainas komandu Kijevas «Kompanjon», bet 2013./14.gada sezonu pavadīja Vācijas otrās līgas komandā Heilbronnas «Falken».

Pagājušajā sezonā «Zvolen» komanda regulārajā turnīrā ieņēma ceturto vietu, bet izslēgšanas spēlēs zaudēja ceturtdaļfināla kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu