Itālijas un Meksikas izlašu pussargi salauž kājas pārbaudes spēlēs (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc kājas traumu gūšanas pārbaudes spēlēs savām nacionālajām valstsvienībām gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā nevarēs palīdzēt itāļu pussargs Rikardo Montolīvo un meksikānis Luiss Montess.

Montolīvo kājas lūzumu guva mačā, kurā Itālija sestdien Londonā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Īrijas izlasi.

«AC Milan» komandas kapteinis Pasaules kausa kvalifikācijas ietvaros laukumā devās septiņās spēlēs un bija prognozēts kā viens no Itālijas izlases atslēgas spēlētājiem finālturnīrā.

«Mača centrālais notikums bija Rikardo trauma,» pēc dueļa atzina Itālijas izlases galvenais treneris Čezāre Prandelli. «Visi ir salauzti un bēdīgi par notikušo. Šai izlasei Montolīvo ir atslēgas spēlētājs ar lielisku attieksmi.»

Pasaules kausa finālturnīra pirmajā mačā Itālijas izlase 14.jūnijā sacentīsies ar Angliju, bet pēc tam tā tiksies arī ar Kostariku un Urugvaju.

Tikmēr Meksika sestdien pārbaudes spēlē Dalasā ar 3:1 pārspēja Ekvadoras izlasi, bet nopietnu kājas traumu guva tās pussargs Montess. Savainojumu spēlētājs guva divas minūtes pēc tam, kad pats bija guvis vārtus.

Pasaules kausa izcīņā Meksika sacentīsies vienā apakšgrupā ar Brazīliju, Kamerūnu un Horvātiju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu