Semenja uzsākusi ģimenes dzīvi ar citu sievieti (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pretrunīgi vērtētā DĀR skrējēja Kastera Semenja gatavojas precēties ar savu draudzeni Violetu Raseboju, vēsta izdevums «Daily Sun».

Londonas olimpisko spēļu sudraba godalgas ieguvēja 800 metru distancē Semenja esot nosūtījusi savus vecākus pie Rasebojas ģimenes, lai apspriestu lobolu - DĀR pirmskāzu tradīciju, kad līgavainis maksā sievas ģimenei, lai ļautu pārim precēties.

Izdevums vēsta, ka abas puses panākušas vienošanos, ka Semenjas ģimene maksās 25 000 randus (1760 eiro), tāpēc uzsākta gatavošanās kāzām.

Pati skrējēja gan jau paguvusi šo informāciju noliegt.

«Kāzu nebūs. Neticiet baumām, ko lasiet ziņās,» izteikusies Semenja.

Semenja pirmoreiz slavena kļuva 2009.gadā, kad pēc viņas uzvaras pasaules čempionātā dzimuma testu rezultāti radīja aizdomas, ka sportiste ir hermafrodīts. Testos Semenjai tika konstatēts paaugstināts vīrišķā hormona testosterona līmenis. Tāpat viņai ir visnotaļ vīrišķīgs ārējais izskats un miesasbūve. Tika pieļauta iespēja, ka Semenja varētu būt veikusi dzimuma maiņas operāciju.

Tomēr pēc gandrīz gadu ilgas izmeklēšanas un spekulācijām par sportistes dzimumu 2010.gada jūlijā Starptautiskā Vieglatlētikas federācija (IAAF) deva atļauju Semenjai startēt sieviešu sacensībās.

Kopš Londonas olimpisko spēļu noslēguma Semenja ar augstiem rezultātiem nav izcēlusies.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu