Bebkoks risina sarunas par Girgensona pārstāvētās «Sabres» vadīšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo «Sabres» galveno treneri varētu kļūt Maiks Bebkoks, kurš ar klubu risina sarunas, vēsta NHL mājas lapa.

52 gadus vecais speciālists otrdien ticies ar «Sabres» ģenerālmenedžeri Timu Mureju, ar kuru pārrunājis iespēju kļūt par komandas galveno treneri. Sarunas pagaidām noslēgušās bez konkrētas vienošanās.

Šī abām pusēm ir otrā reize, kad tiek risinātas pārrunas. Bebkokam vēl ir spēkā līgumsaistības ar Detroitas «Red Wings».

«Ceru rīt pieņemt galīgo lēmumu, bet vēl neesmu izlēmis,» ESPN sacīja Bebkoks, kuram kontrakts ar «Red Wings» noslēgsies 30. jūnijā.

2008. gadā Bebkoks, vadot «Red Wings» komandu, izcīnīja Stenlija kausu. Ar Detroitas vienību viņš strādājis 10 gadus. Tāpat Bebkoks trenējis arī Anaheimas «Ducks».

«Sabres» vadība aktīvi meklē galveno treneri. Vienības pēdējais vadītājs bija bijušais Latvijas nacionālās komandas galvenais treneris Teds Nolans, kuru no amata atbrīvoja pēc sezonas beigām. «Sabres» otro gadu pēc kārtas kļuva par NHL vājāko komandu.

Līgums ar «Sabres» joprojām ir spēkā Artūram Irbem, kurš ir komandas vārtsargu treneris. Pagaidām gan viņa nākotne vienībā ir neskaidra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu