Noteiktas PČ norises vietas Latvijas hokeja izlasēm 2016. gada turnīros

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starptautiskā ledus hokeja federācija (IIHF) savā kongresā piektdien Prāgā ir apstiprinājusi nākamā gada pasaules čempionātu (PČ) norises vietas, termiņus un dalībnieku sastāvus, liecina IIHF informācija.

Tādējādi zināms, kur un kad spēlēs visas Latvijas izlases, kuras startē pasaules čempionātos.

Jau agrāk bija zināms, ka 2016. gada PČ no 6. līdz 22. maijam notiks Maskavā un Sanktpēterburgā (Krievijā), bet dalībnieku sadalījums priekšsacīkšu grupās tiks paziņots pēc šāgada PČ finālspēles.

Pasaules junioru (U-20) čempionāts I divīzijas A grupā risināsies no 2016. gada 13. līdz 19. decembrim Austrijas galvaspilsētā Vīnē, kur Latvijas komandas pretinieki būs Vācijas, Norvēģijas, Itālijas, Austrijas un Kazhstānas vienaudži.

Latvijas izlase pagājušā gada decembrī ieņēma trešo vietu I divīzijas A grupā.

Pasaules jauniešu (U-18) čempionāts elites divīzijā 2016. gadā no 14. līdz 24. aprīlim notiks Grandforksā, ASV. Latvija priekšsacīkstēs spēlēs A grupā kopā ar ASV, Šveici, Krieviju un Zviedriju,. B grupā spēlēs Somija, Kanāda, Čehija, Slovākija un Dānija.

Šogad Latvijas komanda sekmīgi nosargāja vietu elitē starp šī vecuma hokeja izlasēm.

Latvijas sieviešu izlase pasaules čempionātu I divīzijas B grupā aizvadīs no 2016. gada 4. līdz 10. aprīlim Asjago, Itālijā kopā ar Nīderlandi, Ķīnu, Ungāriju, Itāliju un Kazahstānu.

Šāgada čempionātā Latvijas hokejistes palika pēdējās I divīzijas A grupā, kurā bija iekļuvušas uz vienu gadu un tāpēc atgriezās pakāpi zemākā līmenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu