Ķekavas velomaratons šogad pārsteigs ar unikālu trasi un apjomīgu balvu fondu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24.maijā otro gadu pēc kārtas norisināsies augsta līmeņa pasākums gan profesionāliem riteņbraucējiem, gan visiem velo entuziastiem – Ķekavas velomaratons. Ķekavas velomaratons ir unikāls Latvijā – tā trase ir pielīdzināma leģendārā viendienas velobrauciena «Parīze – Rubē» sacensību trasei, jo distances vedīs gan pa šoseju, gan grants segumu.

Ķekavas velomaratonā aicināts pieteikties ikviens – sertificētiem sportistiem aktuāla būs Sporta distance (125 km), aizrautīgi velobraucēji – gan draugu un kolēģu lokā, gan individuāli sevi pierādīt varēs plaši pārstāvētajā Tautas distancē (40 km). Ģimenes distancei (8 km) kuplā skaitā pieteikties ir aicinātas ģimenes no visas Latvijas, bet vienmēr iecienītajai Bērnu distancei (0,5-1 km) vecāki var pieteikt savas atvases vecumā līdz 12 gadiem.

Pasākumu organizē Alpha Baltic Sport ar AS «Putnu fabrika Ķekava», Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras un Latvijas Riteņbraukšanas federācijas atbalstu. Pasākuma organizatori un atbalstītāji ir sarūpējuši vērienīgu balvu fondu vairāk nekā 10 000 EUR vērtībā, bet katrs simtais dalībnieks saņems balvu – 100 EUR.

Kā ierasts, «Alpha Baltic Sport» organizētie maratoni nav tikai sporta pasākumi, bet arī svētki ģimenēm un visu paaudžu riteņbraukšanas entuziastiem. Ķekavas velomaratona dalībniekus un apmeklētājus gaida plaša kultūras un izklaides programma ar vērtīgām balvām no maratona atbalstītājiem.

Ķekavas velomaratona mērķis ir popularizēt riteņbraukšanas sportu Latvijā, paaugstināt Latvijas riteņbraucēju meistarības līmeni, kā arī veicināt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu Latvijas iedzīvotāju vidū.

Reģistrācija Ķekavas velomaratonam mājas lapā www.maratoni.lv turpināsies līdz 20.maijam. Reģistrējoties iepriekš, dalības maksa Ģimeņu distancei – 9 EUR, Sporta un Tautas distancēm – 13 EUR, bet dalība Bērnu distancē – bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu