«Barcelona» uzbrucēju trio nokārto pārliecinošu uzvaru pār «Getafe»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pie ļoti pārliecinošas uzvaras Spānijas čempionāta mačā otrdien tikusi turnīra līdervienība «Barcelona», kas savā laukumā ar 6:0 (5:0) sagrāva «Getafe».

Piecus no «Barcelona» komandas sešiem vārtiem guva tās uzbrucēju trijnieks - argentīnietis Lionels Mesi, brazīlietis Neimars un urugvajietis Luiss Suaress. Tādējādi šis trio šosezon visu turnīru laikā kopā guvuši jau 102 vārtus.

«Šodien vairāki apstākļi padarīja komandu neapstādināmu. Mums bija ļoti daudz vārtu gūšanas iespēju. Nespēju atcerēties, kad vienībai būtu bijusi vēl tik lieliska efektivitāte uzbrukumā,» pēc mača pauda «Barcelona» komandas galvenais treneris Luiss Enrike.

Ar 84 punktiem 34 spēlēs «Barcelona» futbolisti atrodas Spānijas čempionāta galvgalī, bet no tās par pieciem punktiem atpaliek Madrides «Real», kas gan aizvadījusi par maču mazāk.

Tomēr, lai kļūtu par čempioni, nepaļaujoties uz citu spēļu rezultātiem, «Barcelona» atliek uzvarēt pēdējās četras čempionāta cīņas. Tiesa, to vidū sagaidāma tikšanās arī ar pašreizējo valsts čempioni Madrides «Atletico», kas ar 72 punktiem 33 spēlēs ieņem kopvērtējuma trešo vietu.

«Zinām, ka tikai no mums ir atkarīgs «Barcelona» liktenis. Tomēr sezonas pēdējās spēles prasīs ļoti daudz, un var notikt arī pārsteigumi,» izteicās Enrike.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu