RE Autoclub komanda Astrahaņā izcīna 5.vietu kopvērtējumā un 1.vietu savā klasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 16. līdz 19.aprīlim Krievijā, Astrahaņas apgabalā, norisinājās Krievijas čempionāta 2.posms rallijreidā «Kaganas Zelts 2014», kurā zem starptautiskās rallijreida komandas «RE Autoclub» karoga startēja trīs ekipāžas – Aleksandrs Terentjevs/Aleksejs Berkuts (Krievija), Iļja Kuzņecovs/Romāns Jelagins (Krievija) un Tapio Suominens/Markku Hurskainens (Somija).

Rallijreids «Kaganas Zelts 2041», kurš šogad norisinājās jau ceturto gadu, tiek uzskatīts par vienu no sarežģītākajiem sacensību posmiem Krievijas čempionāta seriālā, jo tā ietvaros tā dalībniekiem četru dienu laikā ir jāveic vairāk nekā 1000 km gara trase pa Astrahaņas apgabala stepēm un smilšainajām kāpām.

Foto: Publicitātes foto

RE Autoclub komandas sportisti A.Terentjevs/A.Berkuts savā klasē (T2) izcīnīja augsto pirmo vietu (6.vieta kopvērtējumā). Savukārt, I.Kuzņecovs/R.Jelagins – 5.vietu kopvērtējumā.

Sacensību T2 klases čempions Aleksejs Terentjevs atzīst: «Šis rallijreids ir viens no tehniski sarežģītākajiem un smagākajiem posmiem, kas norisinās Krievijas čempionāta ietvaros, tāpēc ir īpašs prieks par sasniegto rezultātu! Uzskatu, ka šajās sacensībās uzvar ne tikai sportisti, bet gan komanda – es pat teiktu, ka 80% no uzvaras ir atkarīga tieši no komandas tehniskā izpildījuma – kā komanda ir veikusi mājas darbu pirms sacensībām, sagatavojot automašīnu tehniski.»

Foto: Publicitātes foto

Noslēdzošajā sacensību dienā Suominena/Hurskainena pilotētā ekipāža 100km pirms finiša līnijas apmeta kūleni un nevarēja turpināt ceļu – attiecīgi Somijas sportisti bija spiesti izstāties no sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu