Pedrosa izlaidīs arī šonedēļ dzimtenē Spānijā gaidāmo MotoGP posmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais spāņu braucējs Danijs Pedrosa no «Repsol Honda» komandas nepiedalīsies arī šonedēļ Spānijā gaidāmajā pasaules motošosejas čempionāta prestižākās klases «MotoGP» posmā, tādējādi izlaižot jau trešās sacensības pēc kārtas.

Pašlaik 29 gadus vecais Pedrosa šosezon piedalījies vien pirmajā posmā marta beigās Katarā, kur ierindojās sestajā vietā. Pēc tam viņš paziņoja, ka rokas apakšdelma sāpju dēļ kādu laiku grasās nepiedalīties sacensībās.

Līdz ar to Pedrosa izlaida posmus ASV un Argentīnā, turklāt viens no pasaules vadošajiem motošosejas braucējiem nepiedalīsies arī šonedēļ Spānijā gaidāmajās sacensībās. Tiesa, spānis saglabā cerību piedalīties 17.maijā paredzētajā Francijas posmā.

«Nepiedalīšos Spānijas posmā. Vēl pirmdien pamēģināju pabraukt ar ielas motociklu, lai pārbaudītu roku. Lai gan sākumā šķita, ka viss ir normāli, pēc tam jau nejutos 100% drošs par to,» izteicās Pedrosa. «Zinu, ka situācija būs daudz sliktāka, ja piedalīšos posmā, kas ilgst visu nedēļas nogali. Pēdējais, ko vēlos, ir, lai rastos jauna problēma.»

Spānijas posmā apdraudēta ir arī Pedrosas komandas biedra pasaules čempiona Marka Markesa dalība, kurš treniņā salauzis pirkstu.

Pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis pēc trim posmiem pagaidām ir leģendārais itālis Valentīno Rosi no «Movistar Yamaha» komandas, kurš iekrājis 66 punktus. Viņam ar 60 punktiem seko «Ducati» pilots Andrea Dovicioso no Itālijas, bet trešais ar 40 punktiem tagad ir vēl viens Itālijas pārstāvis Andrea Jannone no «Ducati».

Tikmēr Markess ar 36 punktiem atrodams vien sezonas kopvērtējuma piektajā vietā.

Arī šajā sezonā, kas noslēgsies 8.novembrī Spānijas pilsētā Valensijā, braucēji aizvadīs 18 posmus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu