U-18 izlase pārbaudes spēlē pieveic pieaugušo valstsvienības rezerves komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Latvijas U-18 hokeja izlase piektdien Rīgā notikušajā pārbaudes mačā ar 4:3 (1:1, 0:1, 3:1) pārspēja pieaugušo valstsvienības rezerves komandu.

Pirmajā cīņas trešdaļā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem, kad Latvijas U-18 valstsvienības labā vārtus guva Kārlis Čukste, bet pretiniekiem izcēlās Marks Lazarevs. Otrajā trešdaļā pieaugušo izlases rezervistiem izdevās izvirzīties vadībā, kad ripu sāncenšu vārtos raidīja Matīss Gelažs.

Noslēdzošā perioda ievadā Čukste guva savus otros vārtus, panākot neizšķirtu, bet pēc vēlāk sekojošā Kirila Galohas metiena izlases rezervju komanda no jauna izvirzījās vadībā. Pēc tam gan Latvijas U-18 valstsvienībai izdevās gūt divus bezatbildes vārtus, kad pa reizei izcēlās Emīls Ezītis un Rūdolfs Balcers, nodrošinot uzvaru.

Latvijas U-18 valstsvienība gatavojas šomēnes gaidāmajam pasaules čempionātam, kamēr pieaugošo izlases rezervju komandā spēlēja valstsvienības otrais sastāvs un vairāki atskaitītie spēlētāji. Kā zināms, pieaugušo izlase šobrīd gatavojas pasaules čempionātam, kas maijā notiks Čehijā.

Latvijas U-18 izlase treniņnometni pirms pasaules čempionāta noslēgs 14.aprīlī.

Pēc iepriekšējā pavasarī izcīnītās uzvaras pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrā aprīlī Latvijas U-18 izlase piedalīsies augstākajās divīzijas pasaules čempionātā, kur B apakšgrupā mērosies spēkiem ar Čehijas, Kanādas un Somijas izlasēm, kā arī ar turnīra saimniekiem šveiciešiem. Sacensības risināsies no 16. līdz 26.aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu