Skandalozais Nazarovs turpinās vadīt Bārtuļa pārstāvēto «Baris»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Astanas «Baris», kuru pārstāv Latvijas izlases aizsargs Oskars Bārtulis, turpinās sadarbību ar galveno treneri Andreju Nazarovu, vēsta aģentūra «R-Sport». Kluba vadība ar speciālistu pagarinājusi vienošanos uz vienu gadu.

40 gadus vecais Nazarovs par «Baris» vienības galveno treneri kļuva pirms šīs sezonas. Viņa vadībā Kazahstānas komanda Austrumu konferences kopvērtējumā regulāro sezonu noslēdza piektajā vietā, bet Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā septiņās spēlēs 3-4 piekāpās Omskas «Avangard».

«Baris» kluba vadība komandas rezultātus šosezon vērtējusi kā apmierinošus, nolemjot kontraktu pagarināt līdz 2015./2016. gada sezonas beigām.

Šīs sezonas laikā «Baris» vienībai radās finansiālas grūtības, kā rezultātā hokejistiem aizkavējās algu izmaksa.

Nazarovs ir visskandalozākais treneris KHL čempionātā. Viņš vairākkārt par nedisciplinētu uzvedību saņēmis līgas Disciplinārās komitejas piespriestu diskvalifikāciju.

Nazarovs KHL vadījis arī Čeļabinskas «Traktor», Podoļskas «Vitjaz», Čerepovecas «Severstaļ» un Doņeckas «Donbass» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu