Džokovičs un Federers tiksies Indianvelsas turnīra finālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules tenisa ranga līderi Novaks Džokovičs no Serbijas un Rodžers Federers no Serbijas sestdien iekļuva Kalifornijā (ASV) notiekošā Indianvelsas «Masters» tenisa turnīra finālā, kurā abi spēlēs otro gadu pēc kārtas.

Ranga pirmā rakete Džokovičs pusfināla cīņā ar 6-2, 6-3 viegli uzvarēja ranga ceturto numuru Endiju Mareju no Lielbritānijas, bet ranga otrais numurs Federers ar 7-5, 6-4 pārspēja kanādieti Milošu Raoniču, kurš rangā ir sestais.

Pērn finālā uzvaru trīs setos guva Džokovičs, kurš Indianvelsas «Masters» turnīrā uzvarējis trīs reizes - arī 2008. un 2011. gadā. Savukārt Federers turnīrā ir triumfējis četras reizes - 2004., 2005., 2006. un 2012. gadā.

Federers 40. reizi karjerā iekļuva ATP «Masters» sērijas turnīru finālā.

Džokovičs un Federers Tenisa profesionāļu asociācijas turnīros svētdien tiksies 38. reizi. Līdz šim vairāk uzvaru ir Federeram, kurš uzvarējis 20 savstarpējos mačos.

Indianvelsas turnīrs ir viens no sezonas deviņiem «Masters» sērijas turnīriem, kurā uzvarētājs nopelna 1000 reitinga punktus. «Masters» turnīri ir otrs prestižākais līmenis pēc četriem «Grand Slam» turnīriem. Spēles Indianvelsā notiek cietā seguma kortos, dalībniekiem sadalot 5,3 miljonus ASV dolāru lielu naudas balvu fondu.

Turnīrs noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu