Latvijas futbola virslīgas čempionātam pieteikti spēlētāji no 23 ārvalstīm

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Futbola Virslīga

2015. gada Latvijas virslīgas futbola čempionātam, kas sāksies piektdien, pieteikti spēlētāji no 23 ārvalstīm, liecina publiskotie komandu pieteikumi.

Salīdzinājumā ar iepriekšējām sezonām, līdz tikai trim sarucis Krievijas viesspēlētāju skaits, bet Gruzijas futbolistu vairs nav vispār. Visvairāk vienas ārvalsts spēlētāju ir no Ukrainas - pieci.

Komandu pieteikumos atrodami futbolisti no Albānijas, Argentīnas, Baltkrievijas, Bolīvijas, Francijas, Ganas, Itālijas, Japānas, Kazahstānas, Kipras, Kolumbijas, Krievijas, Lietuvas, Mauritānijas, Nigērijas, Polijas, Portugāles, Rumānijas, Senegālas, Serbijas, Somijas, Spānijas un Ukrainas.

Latvijas virslīgas futbola čempionāts startēs 13. martā ar FK «Liepāja» spēli pret Rīgas «Skonto». Vēl pirmās kārtas spēlēs sestdien, 14. martā FS «Metta»/LU uzņems čempionus FK «Ventspils» un BFC «Daugavpils» - FK «Jelgava». Kārta noslēgsies svētdien, 15. martā ar virslīgas jaunpienācēju FB «Gulbene» un Jūrmalas «Spartaka» spēli.

Virslīgas čempionātā astoņas komandas aizvadīs četrus apļus. Čempionāts beigsies 6. novembrī.

Licences dalībai virslīgā par neizpildītām prasībām netika piešķirtas 2012. gada čempionvienībai Daugavpils «Daugavai» un Rīgas «Daugavai», kādēļ virslīgā palika astoņas komandas līdzšinējo desmit vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu