Mājinieki krievi triumfē olimpisko spēļu biatlona stafetes sacensībās (25)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Soču olimpisko spēļu vīriešu biatlona 4x7,5 kilometru stafetes sacensībās vīriešiem zeltu sestdien izcīnīja mājinieki krievi.

Par čempioniem kļuva Aleksejs Volkovs, Jevgēņijs Ustjugovs, Dmitrijs Mališko un Antons Šipuļins, kuri izmantoja astoņas rezerves patronas un iztika bez soda apļu veikšanas.

Finišā krievi par nieka 3,5 sekundēm apsteidza Vācijas komandu, kurā startēja Daniels Bēms, Ēriks Lesers, Arnds Peifers un Simons Šemps. Vācieši šaušanā izmantoja vien divas rezerves patronas.

Savukārt trešajā vietā 29,8 sekundes aiz krieviem ar septiņām izmantotām rezerves patronām finišēja austrieši Simons Eders, Dominiks Landertingers, Daniels Mesotičs un Kristofs Zumans.

Tūdaļ aiz goda pjedestāla palika Norvēģijas komanda ar Ūli Eināru Bjērndālenu sastāvā, kurš iepriekš kļuva par visu laiku medaļām bagātāko sportistu ziemas olimpisko spēļu vēsturē.

Soču olimpiskās spēles ilgs līdz svētdienai.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu