Delorjē: Sezona jānoslēdz godam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas komandai Rīgas «Dinamo» šī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona ir jānoslēdz godam, lai gan tai ir zudušas izredzes sasniegt izslēgšanas spēlēs, izteicies vienības vārtsargs kanādietis Džefs Delorjē.

Rīdziniekiem cerības sasniegt Gagarina kausa izcīņu zuda piektdien, kad vien no sīvākajiem konkurentiem «Soči» ieguva punktu, savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 4:5 piekāpjoties Čerepovecas «Severstaļ».

«Mums šajā sezonā ir atlikušas divas spēles, un nav svarīgi, vai «Soči» izcīnīja punktus. Mēs esam hokejisti un profesionāļi. Sezonu godam ir jāaizvada līdz galam. Protams, nākamā būs ļoti grūta spēle, bet ir jācīnās,» Rīgas kluba mājaslapā citēts Delorjē.

Kā zināms, Rīgas «Dinamo» piektdien ar 3:1 izbraukumā pieveica Zagrebas «Medveščak».

«Spēli iesākām ļoti labi. Darbojāmies ļoti aktīvi, kāds bija spēles uzdevums. Pirmajā trešdaļā guvām trīs vārtus, un puiši bija gatavi spēlēt agresīvi. Tas, ka mēs bijām gatavi, pierādījās tad, kad spēlējām labi un pārliecinoši ar ripu viņu zonā. Arī bez ripas spēlējām ļoti labi, kontrolējām situāciju un izcīnījām uzvaru,» pauda Delorjē, kuram pašam šajā cīņā izdevās tikt pie rezultatīvas piespēles pirmajā vārtu guvumā.

Izbraukuma sēriju rīdzinieki svētdien turpinās ar Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas, bet nākamnedēļ, otrdien, spēkosies ar Mitišču «Atlant» komandu, kurā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs un kuras sastāvā ir arī pašlaik savainotais Roberts Jekimovs.

Ar 58 spēlēs izcīnītiem 77 punktiem Rīgas «Dinamo» Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu