Bored of Borders komanda ieradusies Sočos (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Bored of Borders» seriāla «Pedal for No Medal» komanda, kas 21. janvārī ar velosipēdiem no Rīgas devās ceļā uz Krievijas kūrorta pilsētu Sočiem, ir sasniegusi galamērķi. Četru riteņbraucēju komanda 18 dienās veica aptuveni 2875 kilometrus.

Piektdien velosipēdisti veica pēdējos 125 kilometrus bez atbalsta busiņa klātbūtnes, sarunā ar TVNET pastāstīja viens no dalībniekiem Kārlis Bardelis, kurš atklāja, ka garajā ceļā nav pārdūris nevienu riepu, bet brauciena laikā piedzīvojis aptuveni 30 kritienus. Nevienā no tiem nopietnas traumas viņš neguva.

«Fantastisks piedzīvojums,» viņš sacīja.

«Neko tādu iepriekš nevarēju iedomāties. Ar riteni Ukrainā braucām 30 grādu salā.»

Riteņbraucējiem šai braucienā bija īpašs mērķis. Viņi bija kurjeri, kas no Rīgas bērnu slimnīcas nogādāja bērnu zīmējumus Latvijas olimpiskajai komandai Sočos, ar to sagādājot prieku bērniem.

«Zīmējumi ir nodoti Viļņa Baltiņa kungam (bijušais Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents, pašreizējais LOK Goda prezidents). Caur viņa rokām tie nonāks pie sportistiem,» pastāstīja Kārlis Bardelis. «Pēc tam zīmējumi atgriezīsies pie bērniem.»

Riteņbraucējus ceļā uzmundrināja Rīgas bērnu slimnīcas mazie pacienti, sūtot viņiem sveicienus. Pagaidām puiši vēl nezina, vai sastaps sportistus, viņi cer satikt hokejistus, bet pašlaik nevarēja pateikt, vai tas notiks.

Kārlis Bardelis izmantos iespēju un šodien nopeldēsies Melnajā jūrā, kurā ūdens temperatūra šobrīd ir 18 grādi.

Sočos riteņbraucēji uzkavēsies pāris dienas. Latvijā viņi atgriezīsies ar busiņu, līdz kuram plāno nokļūt ar vilcienu. Atbalsta busiņš riteņbraucējus gaidīs Soču pierobežā.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu